View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Jul 25, 2016 11:22 pm



Reply to topic  [ 36 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
 Site Ideas 
Author Message
Site Owner
Site Owner
User avatar

Joined: Fri Nov 23, 2012 6:01 pm
Posts: 915
Has thanked: 42 times
Been thanked: 238 times
Always open to ideas guys if u have any feel free to add em here .... Nothing to dramatic though Selayan has been busting his a$$ on this thing he deserves most of the credit of getting it up and going ....

I think we are going to get rid of the red on black in the forums ... Kinda hard on the eyes

Sent From My Lunar EclipticRez

_________________
Image

Helps Support The Site and Keeps The Wife Happy.

Image


Wed Nov 28, 2012 2:52 pm
Profile
Developer
Developer

Joined: Tue Nov 27, 2012 3:49 pm
Posts: 9
Has thanked: 0 time
Been thanked: 4 times
hawknest wrote:
Always open to ideas guys if u have any feel free to add em here .... Nothing to dramatic though Selayan has been busting his a$$ on this thing he deserves most of the credit of getting it up and going ....

I think we are going to get rid of the red on black in the forums ... Kinda hard on the eyes

Sent From My Lunar EclipticRez


Hi. :)

Sent from my EVO using Tapatalk 2


Wed Nov 28, 2012 2:53 pm
Profile
Member
Member
User avatar

Joined: Sat Nov 24, 2012 11:28 am
Posts: 8
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time
What red theme? Its Blue on my (blue) tapa. Lol

Sent from my SCH-I535 using Xparent Blue Tapatalk 2


Wed Nov 28, 2012 3:18 pm
Profile
Site Owner
Site Owner
User avatar

Joined: Fri Nov 23, 2012 6:01 pm
Posts: 915
Has thanked: 42 times
Been thanked: 238 times
jlyle wrote:
What red theme? Its Blue on my (blue) tapa. Lol

Sent from my SCH-I535 using Xparent Blue Tapatalk 2


I changed it .... Look online lol

Sent From My Lunar EclipticRez

_________________
Image

Helps Support The Site and Keeps The Wife Happy.

Image


Wed Nov 28, 2012 3:21 pm
Profile
Member
Member
User avatar

Joined: Sat Nov 24, 2012 11:28 am
Posts: 8
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time
Looks better :)

Sent from my SCH-I535 using Xparent Blue Tapatalk 2


Wed Nov 28, 2012 3:42 pm
Profile
Site Owner
Site Owner
User avatar

Joined: Fri Nov 23, 2012 6:01 pm
Posts: 915
Has thanked: 42 times
Been thanked: 238 times
jlyle wrote:
Looks better :)

Sent from my SCH-I535 using Xparent Blue Tapatalk 2


Cleaner

Sent From My Lunar EclipticRez

_________________
Image

Helps Support The Site and Keeps The Wife Happy.

Image


Wed Nov 28, 2012 3:56 pm
Profile
Member
Member
User avatar

Joined: Sat Nov 24, 2012 2:56 pm
Posts: 36
Location: Ohio
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time
hawknest wrote:
jlyle wrote:
Looks better :)

Sent from my SCH-I535 using Xparent Blue Tapatalk 2


Cleaner

Sent From My Lunar EclipticRez


Bleaker, but easier to read. I like it!


Wed Nov 28, 2012 7:17 pm
Profile
Developer
Developer

Joined: Tue Nov 27, 2012 3:49 pm
Posts: 9
Has thanked: 0 time
Been thanked: 4 times
Looks much better. Much easier on the eyeballs. :D


Thu Nov 29, 2012 2:50 pm
Profile
Developer
Developer

Joined: Tue Nov 27, 2012 3:49 pm
Posts: 9
Has thanked: 0 time
Been thanked: 4 times
Couple more thoughts. Typically when clicking a link that navigates you to the same domain, ie from home page clicking forums, it shouldn't open a new tab/window. Usually it stays within the same site. However when you click on link that takes you outside the site/domain it would open a new tab/window.

Also for some reason I have to log in everytime I try to post even though I checked the log me in automatically box. Anyone else?

Coming along nicely though.


Thu Nov 29, 2012 2:59 pm
Profile
Member
Member
User avatar

Joined: Sat Nov 24, 2012 11:28 am
Posts: 8
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time
nick1313 wrote:
Couple more thoughts. Typically when clicking a link that navigates you to the same domain, ie from home page clicking forums, it shouldn't open a new tab/window. Usually it stays within the same site. However when you click on link that takes you outside the site/domain it would open a new tab/window.

Also for some reason I have to log in everytime I try to post even though I checked the log me in automatically box. Anyone else?

Coming along nicely though.

Mine stays logged in? I dunno homie

Sent from my SCH-I535 using Xparent Blue Tapatalk 2


Thu Nov 29, 2012 4:09 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 36 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software.